enda

Esa Vuorinen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Kommer du med mig då 2003 Fotograf U/Spillefilm
Morfars rejse 1993 Foto U/Spillefilm
Brønden 1992 Foto U/Spillefilm
Godaften, Hr. Wallenberg 1990 Foto U/Spillefilm
Kronvidnet 1989 Foto U/Spillefilm
Korpens skugga 1988 Foto U/Spillefilm
Den ukendte soldat 1986 Foto U/Spillefilm
Den brændende engel 1984 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.