enda

Esben Halfdan Blaakilde

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Den næstsidste 2020 Indspilningsleder DK/Spillefilm
Vindmøllernes sus 2016 1. instruktørassistent DK/Spillefilm
Kys mig farvel 2015 Producer, Lydoptagelser DK/Kort fiktion
Mod toppen af bjerget 2015 Indspilningsleder DK/Kort fiktion
Outpost 2012 Instruktion, Manuskript, Klipper DK/Kort fiktion
Supernatural Tales 2012 Instruktion, Manuskript DK/Spillefilm
Drengene fra 3.G 2009 Foto DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.