enda

Esben Høilund Carlsen

(1941 – 2011)

Filminstruktør. Født 3/8 1941, død 9/11 2011 - 70 år gammel.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Five to Six 2004 The boss DK/Kort fiktion
Postkort fra Mars 2001 Manuskonsulent DK/Kort fiktion
Den hemmelige tunnel 1997 Instruktion Tv-serie
Deadline 1997 Instruktion, Medvirkende Tv-film
The Sunset boys 1995 Executive producer U/Spillefilm
Kærlighedens køtere 1995 Executive producer U/Spillefilm
Bill og Daphne 1987 Instruktion Tv-serie
Mordet i Finderup lade 1986 Instruktion, Manus DK/Dokumentarfilm
Eddie Holms andet liv 1986 Instruktion Tv-film
Rainfox 1984 Instruktion DK/Spillefilm
Apotekeren i Broager 1983 Instruktion, Manuskript Tv-serie
Der er et yndigt land 1983 Dyrlæge DK/Spillefilm
Slingrevalsen 1981 Instruktion, Lufthavnsansat DK/Spillefilm
Sorteper - Det kan du selv være 1980 Medvirkende DK/Kort fiktion
Kvindesind 1980 Gæst DK/Spillefilm
Gangsterens lærling 1976 Instruktion DK/Spillefilm
Kun sandheden 1975 Politimand i civil, Instruktørassistent DK/Spillefilm
Nitten røde roser 1974 Instruktion, Manus DK/Spillefilm
I morgen, min elskede 1971 Scenograf, Produktionsleder DK/Spillefilm
Kære Irene 1971 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Giv Gud en chance om søndagen 1970 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Tegneserie 1968 Instruktion, Manus, Klip DK/Kort fiktion
Fugls føde 1968 Instruktørassistent DK/Kort fiktion
Havnsø 1968 Instruktørassistent DK/Kort fiktion
Det blå billede 1967 Instruktørassistent DK/Kort fiktion
Sangerinden 1967 Instruktørassistent DK/Kort fiktion
Ett barn skal dödas 1966 Instruktion DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.