enda

Eva Dahlbeck

(1920 – 2008)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Tintomara 1970 Adolfines og Amandas mor DK/Spillefilm
Den røde kappe 1967 Dronningen DK/Spillefilm
Mennesker mødes og sød musik opstår i hjertet 1967 Devah, Sofias mor DK/Spillefilm
Kvindedyr 1964 Marta Alleus U/Spillefilm
Livets under 1958 Medvirkende U/Spillefilm
Kvindedrømme 1955 Medvirkende U/Spillefilm
Sommernattens smil 1955 Medvirkende U/Spillefilm
Kun en mor 1949 Medvirkende U/Spillefilm
Eva 1948 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.