enda

Eva Danné

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Lenin, din gavtyv! 1972 Vanessa DK/Spillefilm
Karrusellen 1970 Medvirkende DK/Kort fiktion
Den lige vej 1970 Medvirkende DK/Kort fiktion
Præriens skrappe drenge 1970 Sally DK/Spillefilm
Den gale dansker 1969 Victoria DK/Spillefilm
Nonnekysset 1968 Medvirkende DK/Kort fiktion
Timelærer Nansen 1967 Medvirkende DK/Kort fiktion
Besøg familien men tag straks hjem igen 1967 Medvirkende Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.