enda

Eva Høst

(1909 – 1969)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Den grønne skraldespand 1987 Instruktion, Manus DK/Dokumentarfilm
Den kroniske uskyld 1985 Assistent DK/Spillefilm
Dagens tilbud 1984 Manus, Klip DK/Dokumentarfilm
Den forbudte mælk 1984 Manus DK/Dokumentarfilm
Snehvide - en ballet af Else Knipschildt 1984 Klip DK/Dokumentarfilm
Den ubetænksomme elsker 1982 Klippeassistent DK/Spillefilm
Nocturne 1981 Instruktørassistent DK/Kort fiktion
Jeppe på bjerget 1981 Volontør DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.