enda

Eva Jensen

(1957 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Det forsømte forår 1992 Camilla DK/Spillefilm
Dagens Donna 1990 Pige på værft DK/Spillefilm
Jeg vil ha' dig 1989 Medvirkende Tv-serie
Opløsning 1987 Medvirkende DK/Kort fiktion
Over stregen 1987 Medvirkende DK/Kort fiktion
Ludo 1985 Lise Tv-serie
Gøgeungen 1984 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Kurt og Valde 1983 Mette, Emil og Helgas datter DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.