enda

Eva Madsen

(1944 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Hyddelihat 1989 Musik DK/Kort fiktion
Barndommens gade 1986 Ekspedient DK/Spillefilm
Clausens garage 1983 Medvirkende Tv-serie
Rocking Silver 1983 Connie, Bennys kone DK/Spillefilm
Cirkus Casablanca 1981 Sangerinde DK/Spillefilm
Har du set Alice? 1981 Medhjælper i Døgnkontakten DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.