enda

Eva Mendes

(1974 - )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Holy Motors 2012 Kay M U/Spillefilm
The Place Beyond the Pines 2012 Romina U/Spillefilm
Cleaner 2008 Ann Norcut U/Spillefilm
Ghost rider 2007 Roxanne Simpson U/Spillefilm
We own the night 2007 Amada Juarez U/Spillefilm
Hitch 2005 Sara U/Spillefilm
Out of Time 2003 Alex Diaz Whitlock U/Spillefilm
2 Fast 2 Furious 2003 Monica Fuentes U/Spillefilm
To i en 2003 April U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.