enda

Eva Norén

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Fjällbackamorden: Vänner för livet 2013 Scenograf Tv-film
Fjällbackamorden: I betraktarens öga 2012 Scenograf Tv-film
Hjem til jul 2010 Produktionsdesign U/Spillefilm
Lad den rette komme ind 2008 Produktionsdesign U/Spillefilm
Kim Novak badede aldrig i Genesarets sø 2005 Produktionsdesign U/Spillefilm
Fire nuancer af brun 2004 Scenograf U/Spillefilm
Sekten 1997 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Pensionat Oskar 1995 Produktionsdesign U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.