enda

Evan A. Lottman

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Skyldig 1993 Klip U/Spillefilm
The public eye 1992 Klip U/Spillefilm
Måske uskyldig 1990 Klip U/Spillefilm
Protector 1985 Klip U/Spillefilm
Mupperne indtager New York 1984 Klip U/Spillefilm
Sophies valg 1982 Klip U/Spillefilm
Hemmelig forbindelse 1981 Klip U/Spillefilm
En mand med ambitioner 1979 Klip U/Spillefilm
Farlig kurs 1979 Klip U/Spillefilm
Fugleskræmslet 1973 Klip U/Spillefilm
Skyggeblomster 1973 Klip U/Spillefilm
Panik i nåleparken 1971 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.