enda

Evelyn Olsson

(1951 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Jolly Roger 2001 Kostumeassistent DK/Spillefilm
Baby Doll 1988 Kostumer DK/Spillefilm
Take It Easy 1986 Kostumer DK/Spillefilm
Manden i Månen 1986 Casting DK/Spillefilm
Hodja fra Pjort 1985 Kostumer DK/Spillefilm
Tukuma 1984 Kostumer DK/Spillefilm
Edwins have 1982 Kostumer Tv-film
Udvikling 1982 Kostumer Tv-serie
Undskyld vi er her 1980 Kostumer DK/Spillefilm
Mig og Charly 1978 Kostumer DK/Spillefilm
Piger til søs 1977 Kostumer DK/Spillefilm
Affæren i Mølleby 1976 Kostumer DK/Spillefilm
Hopla på sengekanten 1976 Kostumer DK/Spillefilm
Kassen stemmer 1976 Kostumer DK/Spillefilm
Sømænd på sengekanten 1976 Kostumer DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.