enda

F. Gary Gray

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Men in Black 4: International 2019 Instruktion U/Spillefilm
Fast & Furious 8 2017 Instruktion U/Spillefilm
Straight Outta Compton 2015 Instruktion U/Spillefilm
Nådeløs hævn 2009 Instruktion U/Spillefilm
Be Cool 2005 Instruktion U/Spillefilm
A Man Apart 2003 Instruktion
The Italian Job 2003 Instruktion U/Spillefilm
Forhandleren 1998 Instruktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.