enda

Fabrice Luchini

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Mysteriet ved Slack Bay 2017 Medvirkende U/Spillefilm
Hermelinen 2015 Medvirkende U/Spillefilm
Cykeltur med Molière 2013 Serge Tanneur U/Spillefilm
Selv i de bedste hjem 2012 Germain Germain U/Spillefilm
Kvinderne på sjette sal 2010 Jean-Louis Joubert U/Spillefilm
Trofæ-fruen 2010 Robert Pujol U/Spillefilm
Paris 2009 Roland Verneuil U/Spillefilm
Molière 2007 Monsieur Jourdain U/Spillefilm
Intime betroelser 2004 William U/Spillefilm
Oberst Chabert 1994 Derville U/Spillefilm
Diskretion en æressag 1990 Medvirkende U/Spillefilm
Fuldmånenætter 1984 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.