enda

Famke Janssen

(1964 - )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Taken 3 2014 Medvirkende U/Spillefilm
The Wolverine 2013 Jean Grey U/Spillefilm
Hansel And Gretel: Witch Hunters 2013 Muriel U/Spillefilm
Taken 2 2012 Lenore U/Spillefilm
Bringing Up Bobby 2011 Instruktion
Taken 2009 Lenore U/Spillefilm
X-Men 2000 Jean Grey U/Spillefilm
Ondskabens hus 1999 Evelyn U/Spillefilm
Deep rising 1998 Trillian St. James U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.