enda

Fanny Bernth

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Bokser 2018 Karoline DK/Kort fiktion
Så længe jeg lever 2018 Lisbeth DK/Spillefilm
Herrens veje 1 2017 Emilie Tv-serie
En frygtelig kvinde 2017 Maja DK/Spillefilm
Tæl til 100 2004 Mette DK/Spillefilm
Falkehjerte 1999 Katja DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.