enda

Fares Fares

(1973 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Journal 64 2018 Assad DK/Spillefilm
Cairo Confidential 2017 Noredin DK/Spillefilm
Flaskepost fra P 2016 Assad DK/Spillefilm
Kollektivet 2016 Allon DK/Spillefilm
Fasandræberne 2014 Assad DK/Spillefilm
Kvinden i buret 2013 Assad DK/Spillefilm
Metropia 2009 Firaz DK/Spillefilm
Bang Bang Orangutang 2005 Patrik DK/Spillefilm
Zozo 2005 Kyllingen U/Spillefilm
Fakiren fra Bilbao 2004 Frank Flambert DK/Spillefilm
Kops 2003 Jakob U/Spillefilm
Dag og nat 2003 Fodboldtræneren (Kristian) DK/Spillefilm
Jalla! Jalla! 2000 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.