enda

Farley Granger

(1925 – 2011)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
De kalder mig Trinity 1970 Medvirkende U/Spillefilm
Trinity - djævelsens højre hånd 1970 Medvirkende U/Spillefilm
Sansernes rus 1953 Medvirkende U/Spillefilm
H.C. Andersen 1952 Medvirkende U/Spillefilm
Farligt møde 1951 Guy Haines U/Spillefilm
Rebet 1948 Medvirkende U/Spillefilm
De lever om natten 1948 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.