enda

Farshad Kholgi

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Sammys store eventyr 2 2012 Trut U/Spillefilm
H*A*S*H 2009 Sharif Tv-serie
Forbrydelsen 2007 Rama Tv-serie
Sort oktober 2005 Fatimas far DK/Kort fiktion
Pulekalenderen 2002 Henning Petersen DK/Kort fiktion
Valgaften 1998 Taxa-chauffør 3 DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.