enda

Fash Shodeinde

(1955 – 2017)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Headhunter 2009 Medvirkende DK/Spillefilm
Manden fra Panama 2007 Medvirkende DK/Kort fiktion
Kys, kærlighed og kroner 1998 Ung mand DK/Kort fiktion
TAXA 1997 Medvirkende Tv-serie
Riget II 1997 Philip Marco DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.