enda

Felicity Jones

(1983 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
On the Basis of Sex 2019 Medvirkende U/Spillefilm
Rogue One: A Star Wars Story 2016 Medvirkende U/Spillefilm
Inferno 2016 Medvirkende U/Spillefilm
Syv minutter over midnat 2016 Medvirkende U/Spillefilm
Teorien om alting 2014 Jane Hawking U/Spillefilm
Den usynlige kvinde 2013 Nelly U/Spillefilm
Breathe In 2013 Sophie U/Spillefilm
Like Crazy 2011 Anna U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.