enda

Fernando Rey

(1917 – 1994)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
For Gud og mafiaen 1982 Medvirkende U/Spillefilm
Den sidste romantiske elsker 1978 Medvirkende U/Spillefilm
Begærets dunkle mål 1977 Medvirkende U/Spillefilm
Den franske forbindelse 2 1975 Medvirkende U/Spillefilm
Syv skønheder 1975 Medvirkende U/Spillefilm
Borgerskabets diskrete charme 1972 Medvirkende U/Spillefilm
The French Connection 1971 Medvirkende U/Spillefilm
Tristana 1970 Medvirkende U/Spillefilm
Viridiana 1961 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.