enda

Fie Ørnsø

Producer. Uddannet fra den alternative filmskole Super16 i 2012.


Ørnsø har blandt andet produceret de to børne-animationsfilm "Den magiske juleæske" (2016) og "NABOspionen" (2017).

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
NABOspionen 2017 Producer DK/Spillefilm
Den magiske juleæske 2016 Producer DK/Spillefilm
Friends: Stephanie's Surprise Party 2013 Produktionsleder Tv-film
Imellem sort og hvid 2012 Instruktion, Manuskript, Producer DK/Kort fiktion
Ninjago: Masters of Spinjitzu 2012 Produktionsleder Tv-serie
Neel 2010 Producer DK/Kort fiktion
Limboland 2010 Produktionsassistent DK/Dokumentarfilm
The Matjulskis 2008 Line producer DK/Kort fiktion
En mand kommer hjem 2007 Producerassistent DK/Spillefilm
Ulykken 2003 Produktionsassistent DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.