enda

Fini Høstrup

(1949 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Krøniken 2004 Sanginstruktør Tv-serie
Jul på Kronborg 2000 Musik Tv-serie
Strisser på Samsø 1997 Musik Tv-serie
I en del af verden 1993 Musik Tv-film
Vi er på vej! En film om danskere 1991 Musik DK/Dokumentarfilm
Springflod 1990 Musik DK/Spillefilm
Den gode, den onde & den virk'li sjove 1990 Dirigent Tv-serie
Salamandersøen 1984 Musik DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.