enda

Finn Albrechtslund

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Bamses julerejse 1996 Foto Tv-serie
Kaj og Andrea - pænt goddag 1996 Kameraoperatør Tv-serie
Kære Fritz 1976 Producer Tv-film
Fra poetens pen 1974 Kameraoperatør Tv-film
Skyld 1973 Kameraoperatør Tv-film
Hjemme hos William 1971 Foto Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.