enda

Flemming (Bamse) Jørgensen

(1947 – 2011)

Sanger. Født 7/2 1947, død 1/1 2011 - 63 år gammel.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Déjà Vu 2016 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Flyvende farmor 2001 Åge DK/Spillefilm
Vejen til El Dorado 2000 Sang i dansk version U/Spillefilm
Brødrene Mortensens jul 1998 Rudolf Tv-serie
17 op 1989 Vicevært DK/Spillefilm
Walter og Carlo (2) - yes, det er far 1986 Carlos svoger DK/Spillefilm
Ofelia kommer til byen 1985 Vagn, buschauffør DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.