enda

Flemming Dyjak

(1934 – 2011)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
AFR 2007 Medvirkende DK/Spillefilm
Kald mig Liva 1992 Trompetist Tv-serie
Ugeavisen 1990 Vagt Tv-serie
Mord i Paradis 1988 Bartender på hotel DK/Spillefilm
Drengen der forsvandt 1984 Festdeltager DK/Spillefilm
Kurt og Valde 1983 Togfører DK/Spillefilm
Pengene eller livet 1982 Advokat DK/Spillefilm
Uvejr 1980 Medvirkende Tv-film
Attentat 1980 Jørgensens nabo DK/Spillefilm
Skal vi danse først? 1979 Klubleder DK/Spillefilm
Matador 1978 Kontorist Tv-serie
Skytten 1977 Betjent DK/Spillefilm
Helte dør aldrig 1976 Medvirkende Tv-film
Brandtomten 1976 Medvirkende Tv-film
Jørns historie 1976 Medvirkende Tv-film
En by i provinsen 1976 Automobilforhandleren Tv-serie
Kun sandheden 1975 Politibetjent DK/Spillefilm
Snart dages det brødre 1974 Arbejder Tv-film
Pigerne 1973 Arbejder Tv-film
Til lykke Hansen 1971 Ung mand Tv-film
Arseniktimen 1970 Medvirkende Tv-film
Efteraber 1970 Medvirkende Tv-film
Huset på Christianshavn 1970 Mand på elværket m.fl. Tv-serie
Ang.: Lone 1970 Drager DK/Spillefilm
Charles 1969 Medvirkende Tv-film
Vægteren 1969 Medvirkende Tv-film
Stine og drengene 1969 Mælkemand DK/Spillefilm
Sæson for Liza 1969 Tjeneren Tv-serie
Tænk på et tal 1969 Låsesmed DK/Spillefilm
Klabautermanden 1969 Esbjørn, Ingers kæreste DK/Spillefilm
Den gale dansker 1969 Grinende mand DK/Spillefilm
Mig og min lillebror og Bølle 1969 Slagsbror DK/Spillefilm
Der kom en soldat 1969 Tjener DK/Spillefilm
Mig og min lillebror og storsmuglerne 1968 Viggo, smugler DK/Spillefilm
Ka' De li' østers? 1967 Betjent #1 Tv-serie
Mig og min lillebror 1967 Taxi-chauffør DK/Spillefilm
Krybskytterne på Næsbygaard 1966 Medvirkende DK/Spillefilm
Jensen længe leve! 1965 Bandeleder DK/Spillefilm
Bureauslaven 1964 Medvirkende Tv-film
Den stundesløse 1963 Medvirkende Tv-film
Den hvide hingst 1961 Medvirkende DK/Spillefilm
Farinelli 1961 Medvirkende Tv-film
Min kone fra Paris 1961 Eriks kammerat i Paris DK/Spillefilm
Løgn og løvebrøl 1961 Medvirkende DK/Spillefilm
Gøngehøvdingen 1961 Gønge DK/Spillefilm
Den sidste vinter 1960 Ellens dansepartner DK/Spillefilm
Tro, håb og trolddom 1960 Medvirkende DK/Spillefilm
Skibet er ladet med - 1960 Matros på dækket DK/Spillefilm
3 må man være 1959 Bartender DK/Spillefilm
Far til fire på Bornholm 1959 Pølsemand DK/Spillefilm
Flintesønnerne 1956 Dansende #3 DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.