enda

Flemming Harpelund

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Inkasso 2004 Stunt performer DK/Spillefilm
Mor(d) i mødregruppen 1998 Medvirkende DK/Kort fiktion
Bananen - skræl den før din nabo! 1990 Stunt DK/Spillefilm
Jydekompagniet 3 1989 Stunt DK/Spillefilm
Retfærdighedens rytter 1989 Stunt DK/Kort fiktion
Mord i Paradis 1988 Medvirkende DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.