enda

Flemming Jensen

(1932 - )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Kategori
Kaj og Andrea - pænt goddag 1996 Kameraoperatør Tv-serie
Jeg ville ønske for dig... 1995 Foto Tv-serie
Fortælle Frikadelle 1994 Foto Tv-serie
Tre ludere og en lommetyv 1993 Foto Tv-serie
Parløb 1990 Foto Tv-serie
Alle elsker Debbie 1987 Foto Tv-serie
Sonjas jul 1982 Foto Tv-film
Dansk naturgas 1981 Scenemester Tv-serie
Cigaretter og tommelfingre 1980 Fotograf DK/Kort fiktion
Flemmings cykel 1977 Fotograf Tv-serie
Privatlivets fred 1973 Foto Tv-film
Bagagerummet 1972 Foto Tv-film
Sonja på Bornholm 1969 Foto Tv-serie
Sikke'n familie 1963 Foto DK/Spillefilm
Rikki og mændene 1962 Fotografassistent DK/Spillefilm
Min kone fra Paris 1961 Fotografassistent DK/Spillefilm
Sømand i knibe 1960 Fotografassistent DK/Spillefilm
Verdens rigeste pige 1958 Fotografassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.