enda

Flemming Kirstein

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
100 års barndom: 1920-1930 - Nye toner - nye tider 1997 Producer Tv-dokumentar
100 års barndom: 1930-1940 - Indlæring og sommerglæder 1997 Producer Tv-dokumentar
100 års barndom: 1940-1950 - Vinter er tid til en sørgelig historie 1997 Producer Tv-dokumentar
100 års barndom: 1950-1960 - Så fik vi fred - nu mangler vi kun ro 1997 Producer Tv-dokumentar
100 års barndom: 1960-1970 - Hvad du ønsker skal du få 1997 Producer Tv-dokumentar
100 års barndom: 1970-1980 - Flippe - det er noget til at tage om halsen 1997 Producer Tv-dokumentar
Gotha - kult, kitsch og b-film 1996 Executive producer Tv-serie
Jeg ville ønske for dig... 1995 Executive producer Tv-serie
Nissebanden i Grønland 1989 Executive producer Tv-serie
Margrethes elsker 1987 Producent Tv-film
Nissebanden 1984 Producent Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.