enda

Flemming Larsen

(1951 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Åndehullet 2003 Lys Tv-serie
Er du skidt, skat? 2003 Belyser Tv-serie
Nikolaj og Julie 2002 Havnefoged Tv-serie
Rejseholdet 2000 Knudsen Tv-serie
Den blinde maler 2000 Belysningsassistent Tv-film
Mer' Matador 1998 Belyser Tv-dokumentar
Charly og Steffen 1979 Bandemedlem DK/Spillefilm
6-dagesløbet 1958 Kristian, Ivans og Lilians søn DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.