enda

Flemming Møller

(1940 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Cykelmyggen og Minibillen 2014 Instruktion DK/Spillefilm
Madsen og co. 1996 Teknisk koordinator Tv-serie
En forårsdag i helvede 1977 Lyd DK/Dokumentarfilm
Den dobbelte mand 1976 Lyd DK/Spillefilm
Monarki og demokrati 1976 Lyd DK/Dokumentarfilm
For fremtiden 1973 Lyd DK/Dokumentarfilm
Anderledes erindringer 1973 Lyd DK/Dokumentarfilm
Min søsters børn når de er værst 1971 Lyd DK/Spillefilm
Hurra for de blå husarer 1970 Teknisk konsulent DK/Spillefilm
Helle for Lykke 1969 Belyser DK/Spillefilm
Min søsters børn vælter byen 1968 Fotografassistent DK/Spillefilm
Duellen 1962 Assistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Festivals

Festival Festival dato Film
Poznan Ale Kino! International Children's Film Festival 2015-11-29 Cykelmyggen og Minibillen
Athens Olympia Int. Film Festival For Children and Young People 2015-11-28 Cykelmyggen og Minibillen
Sarajevo Film Festival 2015-08-14 Cykelmyggen og Minibillen
Giffoni Film Festival 2015-07-17 Cykelmyggen og Minibillen
Kristiansand International Children's Film Festival 2015-04-21 Cykelmyggen og Minibillen
Beijing International Film Festival 2015-04-16 Cykelmyggen og Minibillen
Malmö, BUFF 2015-03-09 Cykelmyggen og Minibillen
Berlinale 2015-02-05 Cykelmyggen og Minibillen
Chicago Int. Children's Film Festival 2014-10-24 Cykelmyggen og Minibillen
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.