enda

Flemming Pedersen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Nissernes ø 2003 Koordinator Tv-serie
Alle tiders julemand 1997 Lærer 1, Studieassistent Tv-serie
Min fynske barndom 1994 Musiker DK/Spillefilm
Et tilfældigt gensyn 1992 Klip DK/Eksperimentalfilm
Hvor mindets blomster gror 1991 Lyd DK/Eksperimentalfilm
Halvt vågen 1990 Foto, Klip, Lyd DK/Eksperimentalfilm
Sidste udvej 1990 Klip DK/Dokumentarfilm
Sygdommen døden 1989 Lyd DK/Dokumentarfilm
R. E. M. 1989 Lyd DK/Eksperimentalfilm
Mit Land I Europa 1989 Lyd DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.