enda

Per Flink Basse

(1949 – 2006)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Manden der fik lov at gå 1995 Produktionsdesign U/Kort fiktion
Rejse i det indre univers 1991 Produktionsdesign DK/Dokumentarfilm
Bare løgn! 1991 Kostumer, Scenograf DK/Kort fiktion
Sangen om kirsebærtid 1990 Scenograf DK/Spillefilm
Jeg elsker dig 1987 Regi DK/Spillefilm
Nattergalen 1982 Produktionsdesign Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.