enda

Per Folkver

(1953 - 2014)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Den nat vi faldt 2018 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Væbnet med ord & vinger 2018 Stillfotograf DK/Dokumentarfilm
Fruen på Hamre 2000 Stills DK/Spillefilm
Ved Stillebækken 1999 Stills Tv-serie
Tilbage til byen 1999 Stills DK/Kort fiktion
Sådan er jeg osse 1980 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Skytten 1977 Assistent DK/Spillefilm
Udsigt til gården og gaden 1970 Medvirkende Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.