enda

Forest Whitaker

(1961 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Arrival 2016 Medvirkende U/Spillefilm
Southpaw 2015 Medvirkende U/Spillefilm
Taken 3 2014 Medvirkende U/Spillefilm
The Last Stand 2013 Agent John Bannister U/Spillefilm
The Butler 2013 Cecil Gaines U/Spillefilm
Fruitvale Station 2013 Producer U/Spillefilm
Street Kings 2008 Captain Jack Wander U/Spillefilm
Vantage Point 2008 Howard Lewis U/Spillefilm
The last King of Scotland 2006 Idi Amin U/Spillefilm
First Daughter 2004 Instruktion U/Spillefilm
Panic Room 2002 Burnham U/Spillefilm
Phone Booth 2002 Kriminalinspektør Ramey U/Spillefilm
Kampen om Jorden 2000 Ker U/Spillefilm
Ghost dog - Den sidste samurai 1999 Ghost Dog U/Spillefilm
Hope floats - En ny start 1998 Instruktion U/Spillefilm
Åndenød 1996 Instruktion U/Spillefilm
Livets små mirakler 1996 Nate Pope U/Spillefilm
Smoke 1995 Medvirkende U/Spillefilm
The Crying Game 1992 Medvirkende U/Spillefilm
Forbuden frugt 1992 Medvirkende U/Spillefilm
En sort dag i Harlem 1991 Medvirkende U/Spillefilm
Downtown 1990 Medvirkende U/Spillefilm
Bird 1988 Medvirkende U/Spillefilm
Good morning, Vietnam 1987 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.