enda

Francesco Piccolo

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Kategori
Habemus Papam 2011 Manus U/Spillefilm
The First Beautiful Thing 2010 Manuskript U/Spillefilm
Stille kaos 2008 Manus U/Spillefilm
Days and Clouds 2007 Manuskript U/Spillefilm
Il caimano - mig og Berlusconi 2006 Manus U/Spillefilm
Agata og stormen 2004 Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.