enda

Francesco Rosi

(1922 – 2015)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Historien om et bebudet mord 1987 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Carmen 1984 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Christ Stopped at Eboli 1979 Instruktion U/Spillefilm
Lucky Luciano 1973 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Ingenmandsland 1970 Instruktion, Produktion U/Spillefilm
Isabella 1967 Instruktion U/Spillefilm
Nådestødet 1965 Instruktion, Manus, Produktion U/Spillefilm
Bolighajen 1963 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Udfordringen 1957 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Bigamisten 1956 Manuskript U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.