enda

Francis Lai

(1932 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Sorte øjne 1986 Musik U/Spillefilm
Manden og kvinden 20 år efter 1986 Komponist U/Spillefilm
Marie 1985 Musik U/Spillefilm
Klapjagt 1984 Musik U/Spillefilm
Strisser på skråplan 1984 Musik U/Spillefilm
Escort-pigernes erotiske magt 1981 Musik U/Spillefilm
To er farligt 1979 Musik U/Spillefilm
Jeg vil se blod 1976 Musik U/Spillefilm
Hello-Goodbye 1970 Musik U/Spillefilm
Love Story 1970 Musik U/Spillefilm
Manden og kvinden 1966 Musik U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.