enda

Francisco Rabal

(1926 – 2001)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Goya i Bordeaux 1999 Medvirkende U/Spillefilm
Den hvide due 1991 Medvirkende U/Spillefilm
Camorra 1985 Medvirkende U/Spillefilm
Rædslernes blodige by 1980 Medvirkende U/Spillefilm
Frygtens pris 1977 Nilo U/Spillefilm
CIA - en spions ansigt 1975 Medvirkende U/Spillefilm
Venus-planeten 1974 Medvirkende U/Spillefilm
Den blå panter 1965 Medvirkende U/Spillefilm
Ukendte nætter 1962 Medvirkende U/Spillefilm
Viridiana 1961 Medvirkende U/Spillefilm
Tro og lidenskab 1958 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.