enda

Franco Arcalli

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Der var engang i Amerika 1984 Manus U/Spillefilm
1900 (1. del) 1976 Manus, Klip U/Spillefilm
1900 (2. del) 1976 Manus, Klip U/Spillefilm
Profession: Reporter 1975 Klip U/Spillefilm
Natportieren 1973 Klip U/Spillefilm
Sidste tango i Paris 1972 Manus, Klip U/Spillefilm
I faderens navn 1971 Klip U/Spillefilm
Zarens kurer 1970 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.