enda

Franco Invernizzi

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Som brødre vi dele 1992 Foto, Klip, Lyd DK/Dokumentarfilm
Tornio voyageurs 1989 Foto DK/Dokumentarfilm
Bzat - ni dage bag barrikaderne 1987 Foto DK/Dokumentarfilm
David og Lillian 1987 Foto DK/Eksperimentalfilm
Maleri 1986 Foto, Lyd DK/Eksperimentalfilm
Jævning 1985 Instruktion, Foto, Lyd DK/Dokumentarfilm
Rævekagen 1985 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Gør din pligt, kræv din ret 1985 Foto DK/Dokumentarfilm
Tai chi 1985 Klip DK/Dokumentarfilm
Solidarnosc - Håbet fra Gdansk 1984 Foto DK/Dokumentarfilm
Pernille 1984 Klip DK/Dokumentarfilm
Orden hersker i Danmark 1982 Instruktion, Manus, Klip DK/Dokumentarfilm
Kampen om Byggeren 1980 Instruktion, Foto, Klip DK/Dokumentarfilm
Undine i Sydhavnen 1979 Foto DK/Eksperimentalfilm
Vejen til byen 1978 Foto, Medvirkende DK/Spillefilm
Lærlingefilmen 1977 Manus DK/Kort fiktion
Aftenlandet 1977 Medvirkende DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.