enda

Franco Nero

(1941 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Art of Murder 1997 Medvirkende Tv-serie
Grog 1982 Medvirkende U/Spillefilm
Querelle 1982 Medvirkende U/Spillefilm
Ninja-dræberen 1981 Medvirkende U/Spillefilm
Professionelt kup (Banditten med de "blå øjne") 1980 Medvirkende U/Spillefilm
Cobraen slår til 1980 Medvirkende U/Spillefilm
21 Timer i München 1977 Medvirkende Tv-film
I Satans vold 1972 Medvirkende U/Spillefilm
Adlyd eller dø 1970 Medvirkende U/Spillefilm
Tristana 1970 Medvirkende U/Spillefilm
Camelot 1967 Medvirkende U/Spillefilm
Djangos seksløber er lov 1966 Medvirkende U/Spillefilm
Django - skyd først 1966 Medvirkende U/Spillefilm
Django, vestens hævner 1966 Medvirkende U/Spillefilm
De tavse vidner Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.