enda

Franco Zeffirelli

(1923 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The med Mussolini 1999 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Hamlet 1990 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Young Toscanini 1988 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Otello 1986 Instruktion, Manus U/Spillefilm
La Traviata 1982 Instruktion, Produktionsdesign U/Spillefilm
Endless love 1981 Instruktion U/Spillefilm
The champ 1979 Instruktion U/Spillefilm
Broder sol, søster måne 1972 Instruktion U/Spillefilm
Romeo og Julie 1968 Instruktion U/Spillefilm
Trold kan tæmmes 1967 Instruktion, Manus, Producer U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.