enda

François Duhamel

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Praktikanten 2015 Stills U/Spillefilm
Steve Jobs 2015 Stillfotograf U/Spillefilm
Hundredefodsrejsen 2014 Stills U/Spillefilm
American Hustle 2013 Stills U/Spillefilm
12 Years a Slave 2013 Stills U/Spillefilm
Saving Mr. Banks 2013 Stills U/Spillefilm
Skyfall 2012 Stills U/Spillefilm
Ekstremt højt og utrolig tæt på 2012 Stills U/Spillefilm
Savages 2012 Stills U/Spillefilm
Super 8 2011 Stills U/Spillefilm
Den grønne lanterne 2011 Stills U/Spillefilm
Love Streams 1984 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.