enda

Francois-Eric Grodin

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Pigen og ræven 2007 Oversættelse U/Spillefilm
Mellem bjergene og havet 1994 Producer DK/Dokumentarfilm
Alle disse øjeblikke 1993 Lys DK/Dokumentarfilm
Dreams & dreams 1993 Lyd DK/Eksperimentalfilm
Tvangsritualer 1993 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Enerum 1993 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Flâneur 1993 Produktionsleder DK/Eksperimentalfilm
Velkomst 1993 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Har du ild? 1993 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Star-crossed lovers 1991 Lyd DK/Kort fiktion
Raha 1991 Toneassistent DK/Kort fiktion
History of the Moving Picture 1990 Klip DK/Eksperimentalfilm
Kys mor, skat! 1990 Lyd DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.