enda

François Gédigier

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Yves Saint Laurent 2014 Klip U/Spillefilm
On the road 2012 Klip U/Spillefilm
Passion 2012 Klip U/Spillefilm
The tree 2010 Klip U/Spillefilm
Det regner altid i Provence 2009 Klip U/Spillefilm
Meet me in Berlin 2007 Klipper DK/Kort fiktion
Nodevenderen 2006 Klip U/Spillefilm
Se på mig 2004 Klip U/Spillefilm
Intimacy 2001 Klip U/Spillefilm
Dancer in the Dark 2000 Klipper DK/Spillefilm
La reine Margot 1994 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.