enda

François Ozon

(1967 - )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Dobbelt begær 2018 Instruktion U/Spillefilm
Frantz 2017 Instruktion U/Spillefilm
Min nye veninde 2014 Instruktion U/Spillefilm
Ung og smuk 2013 Instruktion U/Spillefilm
Selv i de bedste hjem 2012 Instruktion U/Spillefilm
Trofæ-fruen 2010 Instruktion U/Spillefilm
Angel 2008 Instruktion U/Spillefilm
Tid til afsked 2005 Instruktion U/Spillefilm
5x2 - Kærligheden tur/retur 2004 Instruktion U/Spillefilm
Swimming Pool 2003 Instruktion U/Spillefilm
8 kvinder - og et mord 2001 Instruktion U/Spillefilm
Under sandet 2000 Instruktion U/Spillefilm
Dråber på hede sten 1999 Instruktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.