enda

François Séguin

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
The Mortal Instruments: Dæmonernes By 2013 Produktionsdesign U/Spillefilm
Karate kid 2010 Produktionsdesign U/Spillefilm
Lucky Number Slevin 2006 Produktionsdesign U/Spillefilm
Barbarernes invasion 2003 Produktionsdesign U/Spillefilm
Shattered Glass 2003 Produktionsdesign U/Spillefilm
Grace of My Heart 1996 Produktionsdesign U/Spillefilm
Mother night 1996 Produktionsdesign U/Spillefilm
Kærlighedens sande natur 1993 Produktionsdesign U/Spillefilm
Léolo 1992 Produktionsdesign U/Spillefilm
La sarrasine 1992 Produktionsdesign U/Spillefilm
Jesus fra Montréal 1989 Produktionsdesign U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.