enda

François Truffaut

(1932 – 1984)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Nærkontakt af tredie grad - Director's cut 1999 Claude U/Spillefilm
Den lille tyvetøs 1988 Manus U/Spillefilm
I al fortrolighed 1983 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Kvinden overfor 1981 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Den sidste metro 1980 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Kærlighed på flugt 1979 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Det grønne værelse 1978 Instruktion, Medvirkende, Manus U/Spillefilm
Manden der elskede kvinder 1977 Instruktion, Manus, Produktion U/Spillefilm
Nærkontakt af tredie grad 1977 Medvirkende U/Spillefilm
Nærkontakt af tredje grad. Specialudgaven 1977 Medvirkende U/Spillefilm
Lommepenge 1976 Instruktion U/Spillefilm
I kærlighedens lænker 1975 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Den amerikanske nat 1973 Instruktion, Manus U/Spillefilm
En dejlig pige som mig 1972 Instruktion, Manus U/Spillefilm
De to englænderinder 1971 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Den vilde dreng 1970 Instruktion, Medvirkende, Manus U/Spillefilm
Elsker - elsker Ikke 1970 Instruktion, Manus, Produktion U/Spillefilm
Stjålne kys 1968 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Bruden var i sort 1968 Instruktion U/Spillefilm
Fahrenheit 451 1966 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Silkehud 1964 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Mata Hari, Agent H-21 1964 Manus U/Spillefilm
Jules og Jim 1962 Instruktion, Manus U/Spillefilm
De unge elskende 1962 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Skyd på pianisten 1960 Instruktion U/Spillefilm
Ung flugt 1959 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.